2. Hello, lover!

Hello loverEra târziu, aproape dimineaţă. Era momentul să plece acasă. Jane stătea afară, în parcarea clubului, puţin nedumerită de modul în care se derulaseră ultimele ore din viaţa ei.

Deşi peste zi vara încă mai părea că vrea să rămână, răcoarea orelor de dimineaţă prevestea toamna. Era frig. Curând şi-a dat seama că era mai uşor să găsească un bărbat care să o învelească în sacoul lui decât un taxi care să o ducă acasă. Zis şi făcut.

Întreaga seară şi evenimentele ei păreau aproape ireale, cumva uitate în adolescenţă. Bărbaţi însuraţi care încă mai caută validarea în braţele unor domnişoare aproape la fel de tinere ca fiicele lor, câţiva aroganţi care au adormit adolescenţi şi s-au trezit vedete şi prea mulţi pasageri care încercau să iasă din decor. El reuşise să-i atragă atenția. Era un avocat de succes la o vârstă destul de fragedă, rupt parcă din paginile unei ediţii Men’s Vogue, dacă încă s-ar mai publica. Sinceritatea cu care părea că vine spre ea şi îi mărturisea cum nu-şi poate lua ochii de la ea de la începutul serii nu mai părea doar o replică ieftină de agăţat. Era adevărul.

Acum, încălzită de sacoul şi de braţele lui, într-o parcare, aşteptând un taxi care nu mai venea, lucrurile se prezentau într-o perspectivă complet diferită. Obsesiile ei parcă nu fuseseră niciodată atât de departe şi, cu toate astea, era mai neliniştită ca oricând.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s